Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Chalets Corsica

Op vakantie naar Corsica gelegen in het zuiden van de Côte d'Azur in de Middelandse Zee? Op zoek naar chalets Corsica te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaar van een chalet in Corsica. Doorzoek ons aanbod chalets.

Er werden geen resultaten gevonden

Het landschap in Corsica is heel gevarieerd en bied mogelijkheden tot verschillende vakantie-activiteiten. In steden zoals L’ile Rousse bieden de stranden een perfecte plaats om van de zon te genieten. Bastia is een havenstad en tevens de hoofdstad van Noordelijk Corsica en heeft een uiterlijk dat typisch is voor stadjes aan de Middellandse Zee. Een stad die er weer helemaal anders uitziet is Corte: deze ligt ingesloten tussen de heuvels en ziet er wat vervallen uit. Ajaccio, de geboortestad van Napoleon is vrij druk. Tenslotte zijn over het eiland heel wat dorpjes die de moeite zijn om ontdekt te worden en overal vind je wel iets bijzonder terug.

Vakantiehuizen Corsica zoeken via type

Vakantiehuizen Corsica zoeken via faciliteiten

Vakantiehuis Corsica zoeken via thema

Chalets Sölden

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Sölden te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletSölden.be alle chalets Sölden te huur.