Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Chalets Elzas

Op vakantie naar de Elzas in het noordwesten van Frankrijk? Op zoek naar chalets Elzas te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaar van een chalet in de Elzas, dichtbij het Zwarte Woud en de Vogezen. Doorzoek ons aanbod chalets.

Er werden geen resultaten gevonden

De Elzas is gelegen in het uiterste noordoosten van Frankrijk en is een prachtige streek waarin in het noorden de Vogezen liggen en in het oosten het Zwarte Woud te Duitsland. De Elzas staat gekend voor zijn pittoreske wijndorpen met huizen in houtvakbouw en gekende wijnroutes. De Rijn is de belangrijkste rivier. Qua gastronomie zijn vooral Choucroute, Baeckeoffe, Kougelhopf en de Munsterkaas bekende etenswaren. Gekende plaatsen zijn Mulhouse, Colmar, Straatsburg, Obernai en Ungersheim. De Elzas bestaat uit 2 departementen: Bas-Rhin en Haut-Rhin.

Populaire zoekopdrachten: Chalets Elzas met privé zwembad, Kindvriendelijke chalets Elzas, Chalets Elzas met wifi en internet, Chalets Elzas dieren toegestaan, Chalets Elzas bij een golfbaan, chalets Elzas, Chalets Elzas voor grote groepen, Luxe chalets Elzas

Chalets Sölden

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Sölden te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletSölden.be alle chalets Sölden te huur.